Back to All Events

Norrlandspodden femårsjubileum!

Norrlandspodden femårsjubileum!

FRI ENTRÉ

Norrlandspodden fyller fem år och spelar in sitt 50:e avsnitt inför publik i Umeå. Sofia Mirjamsdotter och Po Tidholm har under årens lopp pratat om glesbygdsfrågor, kulturpolitik, smått och stort som paltrecept och böcker. Kvällen till ära gör de något ovanligt: Livepoddar inför publik!

Och för att inte kvällens stämning ska bli alltför munter har podden en uppvärmare i form av Lars Teglund. Han har gett ut boken "Dagens ris" med insändare till Norrbottens-Kuriren och driver det populära instagramkontot Dagens ris. Garanterat en besvikelse!

----
18.00 - Boka bord på Gotthards eller köp en Pizza från Kulturbageriet, baren är öppen
19.30 - Dagens Ris med Lars Teglund
20.30 - Norrlandspodden LIVE!
21.30 - DJ / Trevlig stämning
----

Kvällen är ett samarrangemang av Bokveckan i Umeå, Gotthards krog och Teg Publishing.