Back to All Events

Åsa Axelsson - Jag lämnar erkorrhjulet

  • Akademibokhandeln Åkerbloms (map)

Möt Åsa Axelsson författare till boken “Jag lämnar ekkorhjulet”

När är fyrabarnsmamman och gymnasieläraren Åsa Axelsson går in i väggen har hon inget val: hon måste tänka om. Slut på slänga och slösa. Slut på obegränsat med mjölk och evighetsduschar för barnen. Grönsaksodling istället för greklandsresa. Men det som börjar i ekonomisk nödvändighet blir snart en livsstil – och en tillvaro i balans. Livet är roligare, friskare och rikare än på länge. Märkligt nog råder balans även på bankkontot. Lönearbetet och stressen visar sig ha skapat utgifter.

En fråga väcks: Varför sliter vi ut oss, borde vi inte försöka leva annorlunda?
Åsa Axelsson berättar roligt, dråpligt och trotsigt om sitt tankeväckande ekonomiska experiment. Boken är också ett skarpt och provokativt inlägg i debatten om synen på arbete och hur samhället ska se ut.
Kanske är det dags att ställa ekorrhjulen på soptippen?

Hon kommer att berätta om och signera sin bok "Jag lämnar ekkorhjulet".

Insläpp är 18.15, Akademibokhandel Åkerbloms. Föranmälan kan göras i butik, via mejl på akerbloms@akademibokhandeln.se eller via telefon på 090-711250.

Earlier Event: March 7
Förfesten - Bokveckan 2019
Later Event: March 11
BOKVECKAN I UTOPIA