Back to All Events

Bokcirkelinspiration inför Littfest

Eftersom vi älskar böcker och litteratur älskar vi såklart också Littfest! I år bjuder Bilda in till en inspirationskväll där vi tittar närmare på aktuella böcker från Littfest-programmet. Vi slår ett extra slag för bokcirklar och tipsar om teman, upplägg och metoder för att läsa och prata litteratur ihop.

 Kvällen gästas av skådespelaren Ellenor Lindgren som läser högt, dessutom får vi experttips från Maria Forssén, bibliotikarie på Umeå Stadsbibliotek.

 Till alla som vill läsa böcker från Littfest-författarna i en bokcirkel erbjuder vi böckerna och entré till Littfest. Först till kvarn! Inspirationskvällen är kostnadsfri, men du behöver anmäla dig via formuläret här på sidan.

Arrangeras av: Studieförbundet Bilda

Earlier Event: March 13
UMAN Release & Forum